Catslide

Catslide er eksplosiv, intens og funksjonell trening, en kombo som gir veldig raske resultater. Ved å gjøre glidende bevegelser med armer og bein, må musklene jobbe på spreng. Resultat: En strammere og sterkere kropp!

 

Catslide gruppetrening er en sammensatt treningstime som utfordrer hele kroppen. Her kan muskelstyrken utfordres til det maksimale, samtidig som pulsen forblir høy. Du får dobbel effekt; Catslide er styrketrening som i tillegg påvirker kondisjonen og øker fettforbrenningen. Vi bruker mattene der de er mest effektive. Timen er også inspirert av ulike former for trening der kravene til styrke, balanse og kroppsbeherskelse er store.

 

Catslide er et gruppetreningskonsept for kvinner og menn i alle aldre uansett treningsbakgrunn. Belastningen kan enkelt økes eller reduseres avhengig av treningsformål. Prinsippene for trening med Catslide er så enkle at de passer for alle.

 

Gruppetreningskonseptet er pre-koreograferte 30-40-55 minutters utgaver. Vi legger stor vekt på musikk. Musikk driver timen og gir energi. En Catslide time er en utfordrende styrketime, vi har satt fokus på individuell mestring og utvikling for å sikre at den enkelte opplever maks effekt av treningen.

 

Catslide™ er original konseptet som vi på Oasen Fritid synes du fortjener!