Hasle Unique Kajakk

Hasle Unique kajak

ViewImage-5 ViewImage-6

Hasle Unique utmerker seg med sine elegante linjer. Den er ren og fin i formen, og Hasle har også her lagt vekt på
sittecomforten. Også denne båten har det samme fotbrettet og setet som i Hasles andre kajakkmodeller.
Rorløsningen er den samme som på Hasle Explorer kajakk og Hasle Expedition kajakk. Det er mulighet for
etterjustering av rorlinene mens en padler.

 

Båten har et skott bak, som kan åpnes lukkes fra cockpiten. Grunnen til at en slik løsning er å ikke ødelegge linjene på båten.

 

Båten har ekstremt fin finish, og dekk og skrog er sammenføyd med et H-profil som gjør skjøten både sterk og pen. Hasle ga kajakken navnet Unique på grunn av den ene varianten de har med trestruktur. Det virker som om båten er laget av mahogny, og den har en veldig dyp glans i lakken.

 

Hasle Unique er en allround turkajakk som kan brukes over alt. Linjene er inspirert av racerkajakkens design, men den er gjort litt bredere, og blir dermed stødigere enn racerkajakken. Kajakken egner seg for de som vil padle for å trene, da den er meget lettpadlet. Den er også mye lettere enn en havkajakk og vil være mye lettere å håndtere for damer. Roret er underliggende og har overraskende stor virkningsgrad. Kajakken snur 360 grader på 16 tak! Selv om den i utgangspunktet er en flatvannskajakk kan den padles i sjøen i 10 sekundmeters vind og en meter høye bølger og fortsatt føles som en tørr båt.

 

ViewImage-7 Lengde: 520cm – Bredde: 60cm – Vekt: 22kg – Åpning: 41x100cm

Pris kr 9.390

 

ViewImage-9 En kan skyve både fotbrett og sete frem og tilbake mens en sitter i båten. Dette gjør at en kan forandre sittestillingen mens en padler dersom det skulle være behov for det. Dersom en er ute og padler i flere timer kan ofte problemene være at en stivner lett. Haslebåtene har alltid hatt god sittecomfort.

 

ViewImage-8