Hasle Excursion 520

ViewImage ViewImage-1

 

 

 

 

 

 

Hasle Excursion 520 passer best til åpen/ røff sjø. Den kan brukes av både nybegynnere og viderekommende,
men anbefales ikke for barn.Dette er den nyeste kajakkmodellen fra Hasle, og også den de har fått mest positive tilbakemeldinger på.
Detaljløsninger vitner om lang erfaring innen rotasjonstøping, samtidig som det funksjonelle ved en havkajakk
er ivaretatt på best mulige måte. Det er lagt stor vekt på god sittecomfort på HASLE-Excursion. Hasle var de
første på markedet til å ha mulighet for etterjustering av sittestillingen mens du er ute og padler.Ved enkle grep kan man stille fotbrettet frem og tilbake, setet frem og tilbake, uten å være avhengig av å
etterjustere rorlinene og stramme opp disse. Hasle Excursion 520 er spesielt tilpasset lange personer, og
personer opp mot 195-200 cm kan sitte komfortabelt i denne kajakken.

 

ViewImage-2

 

 

 

 

 

 

 

Lengde: 520 cm – Bredde: 57 cm – Høyde: 41 cm – Vekt: 26 kg – Åpning: 90 x 46 cm

 

Pris kr 9.390

 

 

Sete og ryggstøtte er anatomisk utformet og det er lett å entre kajakken. Lårstøtter gir likevel god konfort. Fotbrett og sete kan justeres langs en bunnskinneprofil og det er ikke nødvendig med etterjustering av styrelinjer. Kajakken er utstyrt med sleperor som trekkes opp med et enkelt håndgrep. Hasle Excursion tåler tøffe værforhold.

ViewImage-3 Excursion er utstyrt med Navigator rorsystem som er et patentert system hvor roret dreier 90 grader fra nedfelt posisjon til øvre posisjon. Heving/senking foretaes enkelt fra padleposisjon, hvor du bruker minimal bevegelse og kraft.

 

ViewImage-4

Kajakk Hasle Excursion for GrønnlandekspedisjonDette må være den ultimate havkajakkopplevelse. En kan nyte naturopplevelser i eskimoenes hjemland. Hasle Excursion er skrå foran som den opprinnelige eskimokajakken var. Årsaken til dette var at eskimoene tok fart og padlet mot isflakene og skled oppå disse, og kunne dermed gå tørrskodd ut av kajakken.

Les hva bladet PADLING skriver om Hasle-Excursion