TRX

Slyngetrening som bygger styrke

I Oasen Fritid ønsker vi å være i forkant med nye trender. Derfor introduserer vi nå TRX Suspension Training. Det er et tilbud til alle våre medlemmer, uansett nivå.

trxTRX slyngetrening bygger styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet og brukes av personlige trenere verden over. Men ‘s Health kåret TRX til årets beste treningsverktøy – originalen finner du hos oss. Det er ikke tilfeldig at TRX slyngetrening vokser så raskt i Norge.

 

TRX slyngetrening gjør det mulig å gjennomføre hundrevis av funksjonelle treningsøvelser som bygger styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet. Du justerer intensitet med to ting du alltid har med deg: kroppsvekt og gravitasjon. Motstanden justeres fra fem til 100 prosent av kroppsvekt på under to sekunder. Du skifter like fort øvelser fra én muskelgruppe til en annen.

 

TRX gir deg muligheten til å justere vanskelighetsgrad tilpasset din fysiske form og dine egne målsetninger. Vi har 24 TRX-sett til medlemmenes disposisjon. Det betyr at vi har god plass til alle som vil være med.

TRX er originalkonseptet som vi på Oasen Fritid synes du fortjener!