Personlig trener

Ønsker du bedre oppfølging for å nå treningsmålene dine?
Da kan vårt tilbud om personlig trener være tingen for deg. En personlig trener fra Oasen Fritid hjelper deg å nå målene dine. Treneren følger deg opp med treningsråd, kostholdtips og alt annet du trenger for å få optimalt utbytte av tiden som du investerer i trening.

pt duo2

 

PT Duo:
Dette er et Personlig Trener tilbud der man går sammen med en venn, par trening. Det kan være
kompis/venninne/
kollega/partner eller kjærester. Timen har varighet på 55 min og designet etter avtale og ønske/behov. Derfor passer det for alle aldersgrupper og kjønn, godt trente eller nybegynnere.

 

PT SmallGroup:
Et PT tilbud der man er 4, max 6 deltakere. Varighet er 55 min. Intensiteten på SmallGroup trening er middels til høy. Passer for deg som ønsker å utvikle treningen din, next level. Vi jobber med å utvikle utholdenholdenhet, hurtighet, balanse, mobilitet og pt smallgroupspents. Eller man kan kjøre fokus på styrkeløft, knebøy, markløft alt etter ønsket og målene gruppen har i fokus. Passer for alle som vil ha treningen sin opp et nivå.

Når både Personlig Trener, venner og trenings partner heier, pusher og hjelper, gjør det treningen morsommere. Det kan også være lettere å finne den lille ekstra motivasjonen som øker kvaliteten på treningen din. Er du/dere interessert, ta gjerne kontakt med resepsjonen eller direkte med Tina på senteret. Vi gir pris, avtaler tid og opplegg som er skreddersydd for dere. 

 

 

 

Får mer informasjon om priser og tilbud, ta kontakt med våre personlig trenere direkte eller ta kontakt med resepsjonen.