Spinning

altkar4“Spinning around”

Spinning er trening på sykkel i sal med fengende musikk og raske resultater. Opplev treningsglede side ved side med nybegynnere og viderekomne. Motstanden regulerer du enkelt selv gjennom timen slik at du får topp utbytte uansett hvilken form du er i.Hos oss sykler du på siste generasjon BodyBike spinningsykler. Våre sykler har svært fleksibel innstilling som gjør at du sitter komfortabelt og trener sikkert og riktig. Bli med på effektiv og morsom trening med varierte løyper og innhold.

Spinning er sosialt, morsomt og en svært effektiv form for trening. Vår topp modere sykkelpark gjør sykling attraktivt selv om regnet pisker eller snøen laver ned utenfor.

Activio pulstrening gjør treningen enda mer effektiv. Pulsinformasjon overføres trådløst til datasystemet vårt og vises på en skjerm i spinningsalen. Selvfølgelig er det bare du som vet hvilken puls som er din.
Treningsøkten starter med at du spenner på deg et pulsbelte og logger deg inn via en touch-screen og oppgir alder eller antatt makspuls. På den måten beregnes deltakernes
individuelle treningssoner.
Ved treningen er det viktig å finne riktige nivåer ut fra hva man vil oppnå, for eksempel utvikle hjertets og kroppens kapasitet, øke forbrenningen og kaloriforbruket effektivt eller utvikle muskelstyrken. Hjertefrekvensen gir en ærlig, faktisk og direkte informasjon om hvor hardt du virkelig arbeider.
Under treningsøkten ser du hele tiden om du har riktig intensitet i forhold til målene dine. Alt er enkelt og brukervennlig. Du kan også følge hele løypeprofilen på storskjermen, og se hvor langt du er kommet i løypa.

Med direkte pulsfeedback får deltagerne en unik treningsopplevelse og en verdifull hjelp for å finne det riktige, individuelle treningsnivået ut fra sine egne forutsetninger og treningsmål.
Activios pulssystem passer alle, så vel nybegynnere som mer erfarne deltagere.
Spinning betyr morsom trening med raske resultater. Nybegynnere og viderekomne kan sykle side ved side. Hos oss sykler du på siste generasjon BodyBike spinningsykler.

Spinningtimene foregår hver dag og er åpne for alle medlemmer uten ekstra kostnader.

Du trener både utholdenhet og styrker legger, lår og setemuskler, du forbrenner en mengde kalorier og på forbrennertimene jobber du i fettforbrennersonen/grunnkondisjon

Tren sikkert – ned i vekt

Spinning er gunstig og sikker trening som belaster sjelett og ledd minimalt. Treningen passer derfor perfekt for de aller fleste. Anbefales som en del av treningen dersom man vil ned i vekt.
Velkommen til vår sykkelsal med god luft, energiske instruktører og plass til hele 45 personer.