Gruppetrening

Gruppetrening med dyktige instruktører

Gruppetrening med dyktige instruktører
Alle våre gruppetreningstimer ledes av dyktige instruktører. Oasen Fritid tilbyr et spekter av gruppetreningstimer som garanterer allsidig, morsom og effektiv trening til musikk. Treningsvariasjon gir gode resultater og sørger for at treningen aldri blir kjedelig.
Mange tenker på gruppetrening som aerobic med vanskelige trinn og kombinasjoner. Hos oss er gruppetrening mye mer enn det. Vi finner den riktige timen for deg enten du er nybegynner uten erfaring, eller om du er i knallform og trenger en skikkelig utfordring.
Gruppetrening finnes i mange varianter og former. Fengende musikk er et viktig innslag i timene. Det er inspirerende og ofte lettere å trene sammen med andre. Instruktørene våre lager variasjon i treningen, og hos Oasen Fritid har du mange forskjellige gruppetimer å velge mellom.
I utformingen av salene våre og i utstyret vi bruker har vi lagt vekt på komfort, kvalitet og holdbarhet. Denne treningen er effektiv og morsom, svetten siler og pulsen øker.
Introduksjonstimer presenterer de ulike variantene for nye utøvere. Når du er klar for mer intensitet og variasjon, er det mange ulike timer å velge mellom. Vi har varianter som Krønsj, Les Mills, Kinesis og Zumba. Catslide er den nyeste varianten.
Instruktørene og resepsjonistene våre kan gi deg mer veiledning om innholdet i de ulike timene.
Gruppetimene varer fra tre kvarter til en time, og musikken som brukes er alltid tilpasset øvelsene.

 • Krønsj
  er tøff trening med stor vekt på musikk med energi og nerve som drivkraft fot å yte ekstra. Bevegelsene er enkle, men tøffe med tyngdeoverføringer, balanseøvelser, bevegelse i rommet og stor variasjon i uttrykket. Krønsjvariasjoner gir overskudd – og garantert svett trening.
 • Les Mills – BodyPump og BodyCombat
 • Zumba
 • Catslide
  er eksplosiv, intens og funksjonell trening som gir raske resultater. Glidende bevegelse med armer og bein gjør at musklene må jobbe på spreng. Resultatet er en strammere og slankere kropp. Catslide er et gruppetreningskonsept for kvinner og menn i alle aldre – uansett treningsbakgrunn.
 • Kinesis
 • TRX
 • Spinning