Krønsj

Nå kan du trene Krønsj på Oasen Fritid. Spennende kondisjon- og styrketimer som får deg til å svette og smile! Effektivt og morsomt. Krønsj beveger deg med lyst og inspirasjon! Dette må du prøve

 

Krønsj er tøff trening hvor man legger stor vekt på musiken -musikk med energi og nerve som drivkraften til å gi det lille ekstra. Bevegelsene er enkle men tøffe, så du får lyst til å trene hardt. Det er effektivt.

Her finner du tyngdeover-føringer, balanseøvelser, bevegelse i rommet og stor variasjon i uttrykket som gir deg et kick til å fortsette. Garantert svett etter trening! Krønsjvariasjoner gir overskudd og utfyller hverandre, beveger med lyst og inspirasjon. Prøv selv!

TIMEBESKRIVELSER

Krønsj Move
Kondisjonstrening hvor selve bevegelsen er helten. Henter styrke fra sentrum, utfordrer kroppen til nye bevegelser som får deg til å svette og smile. En time med god flyt og energifull musikk som gir bevegelsen fart og spenning. 45 minutter kondisjon, styrke av magen, strekk og avspenning.

Krønsj Fønk 
Kondisjonstrening inspirert av dans. Glem vanskelige trinn og kombinasjoner. Her lærer du enkle teknikker innen Hip Hop, Street, House og Ragga. Bevegelsene introduseres lekent og Krønsj Fønk gir deg klare fortrinn på dansegulvet. I tillegg trener du god kondisjon og styrker magemusklene. Isolasjoner, strekk og avspenning.