HASLE Kano 530 Classic

ViewImage-18 ViewImage-19

Hasle 530 Classic er en nyutviklet kano fra Arne Hasle AS. Dette er arvtageren til Hasle 530 PE. Den nye kanoen har de samme egenskapene, men er langt mer gjennomført med hensyn til finish og design.

 

Hasle 530 PE har vært solgt siden 1982, og i løpet av disse 25 årene har det blitt laget ca. 25000 kanoer. Dette er uten tvil den mest solgte kanoen på det norske markedet. Kanoen har vist seg å være ekstremt solid og den tåler tøff behandling.
Mykplastens egenskaper er utnyttet maksimalt, og i tillegg til den slagsterke plasten er den bygget i sandwichkonstruksjon, hvilket gjør at det fremstår som en meget stiv båt samtidig som vekten reduseres. Hovedavstivningen i tverretningen og lengderetning er ivaretatt gjennom båtens konstruksjon.

ViewImage-20

 

 

 

 

 

 

 

Lengde: 530cm – Bredde: 88cm – Vekt: 38kg

 

Pris kr 7.990

 

Kano-barn.jpg ViewImage-22

Kanoen har vært solgt til private personer, speidere, campingplasser, skoler og kommuner. Den egner seg til bruk i sjøen, innlandsvann og rolige elver. Dette er en allround kano som passer stort sett de fleste kanointeresserte. Den er ikke ekstrem på noen måte, og den har den gamle gode tradisjonelle kanofasongen ved at den går tydelig opp foran og bak, slik de aller fleste forventer at en kano skal se ut.

 

ViewImage-23 ViewImage-24 ViewImage.99jpeg

Kanoen egner seg for de fleste. Den er stødig, retningsstabil og har god lasteevne. Kanoen har tre polstrede seter og vanntette skott foran og bak. Setene er festet til esingen av båten og ved underkant av setene går en vertikalavstiver ned til et langsgående aluminiumsrør. Kanoen er laget i sandwichkontroksjon og dette fører til at vi får en formstabil og stiv konstruksjon.